Ökumenikus Advent - programok Békéscsabán!


XII. Karácsonyfa díszítő verseny - felhívás VI. karácsonyi meseíró és rajzverseny - felhívás

XII. Karácsonyfa díszítő verseny

A Zenebarát – Felebarátok Közhasznú Alapítvány ismét karácsonyfa díszítő versenyt hirdet az Ökumenikus Advent programsorozat részeként, Békéscsaba, óvodás, általános iskolás és középiskolás tanulói számára.

Nevezni maximum 10 fős csapatokkal lehet.

A díszítendő fák mérete 3 - 7 méter.

Verseny ideje:

2018. december 2. – vasárnap 15:00

Rossz idő esetén (szakadó eső) a verseny

december 23-án VASÁRNAP 15:00 órától lesz,

majd ezt követően 17:50-től az eredményhirdetés!

Feladat:

A templom körül található fenyőfák feldíszítése. A díszítésre használható anyagot a versenyzők biztosítják.

A díszítésre 1 óra áll rendelkezésre a helyszínen, melyhez a rendezők létrát biztosítanak. Egy csapat csak 1 fát díszíthet.

Jelentkezési határidő:

2017. november 28. szerda

Az info@zenebaratfelebaratok.hu címen vagy a +36 30 382 5925 telefonszámon lehet.

Jelentkezés feltétele:

A díszítéskor legalább egy felnőtt segítő jelenléte a 10 fős csapattal.

Felhasználható anyagok:

Szabadon választott, elsősorban természetes anyagok.

Eredményhirdetés:

2018. december 2. vasárnap – 16:45

Jézus Szíve Római Katolikus Templom

Az első három helyezett csapat a hagyományokhoz hűen,

értékes díjakat kap, de egyetlen csapat sem távozik üres kézzel!

VI. karácsonyi meseíró és rajzverseny A Zenebarát – Felebarátok Közhasznú Alapítvány hagyományteremtő szándékkal versenyt hirdet az Ökumenikus Advent programsorozat részeként, Békéscsaba általános iskolás és óvodás gyermekei számára. A versenyre a megadott témában íródó mesékkel és rajzokkal lehet pályaműveket leadni. Meseíró verseny téma: Legkedvesebb templomi élményem... A mese terjedelme minimum egy, maximum öt A/4-es oldal lehet. A meséknél fel kell tüntetni az író nevét, iskoláját és osztályát is. A jelentkezőket alsó és felső tagozatos kategóriákban külön értékeljük. A mese leadható elektronikusan az info@zenebaratfelebaratok.hu címen, illetve Menkóné Kiss Márta hitoktatónál – telefonszáma: +36 20 828 0699 Rajz verseny, téma: Kedvenc templomom Óvodás és általános iskola alsó tagozatos gyermekek egyéni munkáit várjuk. Formátum egy A/4 oldal, a technika szabadon választott. Paravánra helyezhető formában kérjük a munkákat. Egy gyermek egy pályaművel nevezhet. A rajzok hátuljára kérjük feltüntetni, az alkotó gyermekek nevét, valamint óvoda/ iskola - csoportját. Leadási határidő: 2017. december 7. Eredményhirdetés: 2017. december 23. vasárnap – 19:00 (az Ökumenikus Advent negyedik napja) Jézus Szíve Római Katolikus Templom Az első három helyezett értékes díjakat kap! - A meséket és rajzokat kiállítjuk a templomban. A díjakat csak személyesen lehet átvenni a díjátadás napján!

VI. karácsonyi meseíró és rajzverseny
A Zenebarát – Felebarátok Közhasznú Alapítvány hagyományteremtő szándékkal versenyt hirdet az Ökumenikus Advent programsorozat részeként, Békéscsaba általános iskolás és óvodás gyermekei számára. A versenyre a megadott témában íródó mesékkel és rajzokkal lehet pályaműveket leadni.

Meseíró verseny téma: Legkedvesebb templomi élményem...

A mese terjedelme minimum egy, maximum öt A/4-es oldal lehet.A meséknél fel kell tüntetni az író nevét, iskoláját és osztályát is. A jelentkezőket alsó és felső tagozatos kategóriákban külön értékeljük. A mese leadható elektronikusan az info@zenebaratfelebaratok.hu címen, illetve Menkóné Kiss Márta hitoktatónál – telefonszáma: +36 20 828 0699

Rajz verseny, téma: Kedvenc templomom

Óvodás és általános iskola alsó tagozatos gyermekek egyéni munkáit várjuk.Formátum egy A/4 oldal, a technika szabadon választott. Paravánra helyezhető formában kérjük a munkákat. Egy gyermek egy pályaművel nevezhet.A rajzok hátuljára kérjük feltüntetni, az alkotó gyermekek nevét, valamint óvoda/ iskola - csoportját.

Leadási határidő: 2017. december 7.Eredményhirdetés: 2017. december 23. vasárnap – 19:00(az Ökumenikus Advent negyedik napja)Jézus Szíve Római Katolikus Templom

Az első három helyezett értékes díjakat kap! - A meséket és rajzokat kiállítjuk a templomban. A díjakat csak személyesen lehet átvenni a díjátadás napján!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!