Dupla utánpótlás győzelem Kecskemét ellen


Hétvégén ifjúsági és serdülő csapatunk a Kecskemét gárdáját fogadta a felnőtt mérkőzés előtt. Mindkét csapat remekül szerepelt a mérkőzéseken.

Serdülő csapatunk egy 4-1-es szériával nyitotta a mérkőzést, így mondhatni az első perctől mi diktáltuk a mérkőzést. A félidő közepére 11-2-re sikerült növelni a különbséget, majd végül 19-6-os eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A második játékrész sem hozott igazán meglepestés. Sikerült a Kecskemétnek szépiteni az eredményt, Jámbor-Kardos Viktor lehetőséget adott minden játékosának, amivel nem mindenki tudott hirtelen élni., Rendezni kellett a sorokat, azonban így is csak kozmetikázni tudta a Kecskemét az eredményt. Végül 25-20-as győzelemmel zárult a mérkőzés.

Békés-Drén KC - Kecskemét TE-KESI 25 - 20 (19-6)
Békés: Borbély I., Somoskövi G., Balogh B. 1, Kovács L. 4, Kóta K. 1, Berta Á. 1, Kiss A. 1, Rácz N., Vidovenyecz B., Kováccs D. 1, György O. 1, Szabó Á. 7, Ádám G. 1, Gyepes N. 4, Kóti K. 2, Varga I. 1.
Kecskemét legjobb dobói: Horváth B. 6, Francia Z. 6.
Kiállítások: 4 perc, ill. 4 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 2/2.

- Egy jó csapattal játszottunk. Az első félidőben volt szenvedély, a másodikban küzdés. Sok védekezési alapfelállást gyakoroltunk, amibe az az öröm hogy megint viszontlátom azt ami gyakorlunk. Csapatmunka volt a mai siker is. Gratulálok a játékosoknak és köszönjük a szülők biztatását. Hajrá BFKC, hajrá Békés!"- nyilatkozta Jámobr-Kardos Viktor, edző.

Az ifi mérkőzés vendég góllal kezdődött, ami után egy kicsit döcögős kezdéssel, de a 7. percben már 2-1 volt a meccs állása. A folytatásban percről perce növelni tudta a két csapat közötti különbséget csapatunk, így a félidő végére 18-9-es eredménnyel fordult a mérkőzés. A második játékrész sem hozott végül meglepetést, Gazsó György lehetőséget adott minden játékosának, amit próbáltak minél hatékonyabban kihasználni a srácok. Végül 34-26-os győzelemmel szereztek újabb két pontot a srácok.

Békés-Drén KC - Kecskemét TE-KESI 34 - 26 (18-9)
Békés: Pakotai B. 2, Takács Sz., Dénes Á. 6, Bátky B. 6, Baranyai M., Kádas B. 1, Csige N. 3, Ásás M. 4, Kovácsm L. 1, Szabó Á. 2, Kiss R. 4, Bátky P. 3, György O., Vass E., Baji G. 2.
Kecskemét legjobb dobói: Forgács T. 7, Katona O. 6, Dimovics Á. 5.
Kiállítások: 2 perc, ill. 8 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 3/0.

Gratulálunk a csapatoknak!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!