Évzáró a Békési Polgárőrségnél


Forrás: Virág István Emlékoldal
Helyszin: Békés
A Békési Polgárőrség KHSz 2018. December.21.-én tartotta, immár hagyományos évzáró összejövetelét.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével: Izsó Gábor Békés város polgármestere, Serb László r.alezredes, Békés város Rendőrkapitányság képviseletében, Dr Gosztolya Ferenc Békés város Képviselő Testületének tagja, Szabóné Kiss Erika és Jeneiné Lagzi Mária Békés város Polgármesteri Hivatal, Hanczárné Kozma Róza a BMPSZ gazdasági elnökhelyettese, Lipták István a BMPSZ Feb. elnöke, Tarkovács István a Békési Kisgazdakör elnöke, Laukó András a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesületének Békési helyi szervezet elnöke.

Gyarmati Sándor elnök köszöntőjében röviden értékelte az elmúlt évet. Elmondta, hogy egy sikeres évet zártunk. Technikailag nagyot fejlődött a Békési Polgárőrség. Köszönet ezért a Polgármesteri Hivatalnak, Dr Gosztolya Ferenc Önkormányzati képviselőnek, a Békés Megyei Rendőrkapitányságnak és valamennyi támogatóinknak.

Egy szomorú hírt jelentett be. Elhunyt Komoróczki Mihály polgárőrtársunk. / Egy perces néma főhajtással emlékeztek a jelenlévők az elhunyt polgárőrtársukra./

2019 évben szeretnék folytatni a megkezdett munkát, hogy városunk a nevéhez méltán Békés és élhető település legyen fejezte be beszámolóját az elnök.

A hozzászólások sorát Izsó Gábor Békés város polgármestere nyitotta meg. Elmondta, hogy az Önkormányzat nagyra értékeli a Polgárőrség tevékenységét. Megköszönte azt a munkát, melyet a városért végeztek az elmúlt évben. További munkájukhoz sok sikert és boldog Új Évet kívánt.

Serb László r. alezredes, tolmácsolta Ladányi Zoltán r. ezredes Békés város Rendőrkapitányság vezetőjének üdvözletét. Megköszönte a Békési Rendőrkapitányság teljes állomány nevében a polgárőrök önzetlen munkáját, melyet a bűnmegelőzés területén végeztek. A Rendőrség számít a jövőben is a munkájukra. Békés ünnepeket, eredményekben gazdag boldog Új Évet kívánt.

Nagy Tibor róm.kat. plébános egyéb elfoglaltsága miatt nem tudott jelen lenni, ezért levélben köszöntötte a Polgárőröket és kívánt eredményekben gazdag, békés újesztendőt.

Tarkovács István a Békési Kisgazdakör elnöke hozzászólásában méltatta a békési polgárőröket. Köszönetét fejezte ki azért a munkáért, hogy Békés városa egy biztonságos település. A megkezdett munkához kívánt sok sikert, erőt, egészséget és boldog Új Évet.

Befejezésként Gyarmati Sándor elnök és Kovács Lászlóné gazdasági elnökhelyettes kimagasló szolgálat ellátásáért Oklevelet és Ajándékcsomag adott át nyolc polgárőrnek.

A finom vacsora elfogyasztása után kezdetét vette a szórakozás és a kötetlen baráti beszélgetés.

Tételek: 1 - 20 / 91 (5 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!