Újabb fejlesztések előtt a Double One Gym!


Év végén a békési edzőterem tulajdonosával, Szerencsi Lacival beszélgettünk az elmúlt év eredményeiről és az idei esztendő terveiről.

Békés Mátrix: Milyen évet zárt a Double One Gym?

Szerencsi László: Várakozásaimnak megfelelőt, a legfontosabb, hogy a visszajelzésekből látszik, vendégeink elégedettek, megkedvelték a termet, szeretnek ide járni és úgy tapasztaljuk, bátran merik ajánlani ismerőseiknek is.

B.M: A vendégek is tapasztalják és olvasóink is láthatták, nagyon igényesen, apró részletekig kidolgozva, költséget nem kímélve lett kialakítva a terem, sokakat foglalkoztat hogy megéri ez a befektetés?

Sz.L: Sokan kérdezték ezt már, miután eljöttek hozzánk és szétnéztek, de mindig elmondom, elmagyarázom, hogy ezt én életem vállalkozásának szántam, az üzleti tervben nem rövid távú megtérülésre számítok, nem az a cél, hogy minél több embert zsúfoljak össze minél kisebb helyen, minél kevesebb gépre, korlátozott szolgáltatásokkal, hanem az, hogy ide élmény legyen járni.

Ha egy vendégem törődni kíván az egészségével, a fizikumával, akkor legyen a heti programjának egy olyan része, ami feltölti, ami kikapcsolja, ahol levezeti a stresszt, ahol növelheti kitartását, motivációját. Ahol másokkal is találkozhat, beszélgethet.

Ehhez igényes környezet kell és folyamatos fejlesztés, befektetés, sőt most már építkezés is.

B.M: Folyamatosan bővíted az alapterületet is, és ahogy említetted, hamarosan épül a Double One Gym második üteme, milyen elképzeléseid vannak?

Sz.L: A napi üzemeltetés is folyamatosan munkát ad, de a tervek szerint hamarosan hazajövök hosszabb időre és így lényegesen könnyebb lesz.

A terv az, hogy nem csak az alapterület, de a szolgáltatások is tovább bővülnek, kulcsszó a közösség, a társaság és nagyon fontos, hogy mindenhez kellő mennyiségű és minőségű terület legyen. Ezt szeretném idén megvalósítani, de rengeteg terv van már az asztalon.

Nem szeretném előre lelőni a meglepetéseket, de nagyon készülünk, hogy ebben az évben a vendégeim azt mondhassák: nem semmi, ilyen is van Békésen? J

Kamionos útjaim során is sokat vásárolok a teremhez, akár egy képet, akár egy kiegészítőt, és folyamatosan figyelem a vendégek véleményét, mit szeretnének, mi könnyítené, mi segíteni edzésüket, elhatározásaikat.

B.M: A vendégek rendszeresen ajándékokat is kapnak tőled.

Sz.L: Vannak napi vendégeink és bérletesek is, idén is rendszeresen honorálni akarjuk, hogy minket választanak. Várunk mindenkit szeretettel a Double One Gym-be!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!