Hortobágyi húsos palacsinta készült a főzőtanfolyamon


A Laci konyha sikere töretlen. Már 20 fő aktív résztvevő volt jelen 2019. március 7-én, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban csütörtökönként 17 órától megrendezésre kerülő főzőtanfolyamon, melyet Bróda László szakács mester nevével jegyzünk.

Közkívánatra frankfurti levest főztünk, melyet bakonyi, húsos töltött palacsinta koronázott meg. A siker osztatlan és egyöntetű volt. A hortobágyi módszerről a bakonyi felé az időgazdálkodás miatt fordultunk át, mely miatt egy résztvevő sem emelt panaszt, sőt annál jobb kedvvel és ízzel falatozott a jól megérdemelt munka gyümölcseként. Igazán "Lacis" pedig akkor lett volna, ha a tetejére még egy kis reszelt sajtot is szórunk.

Jövő héten, vagyis 2019. március 14-én 17 órától currys csirkemellet készítünk roppanós zöldségekkel, mely most a mester kedvenceként készül. A részvétel ingyenes, minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!