Felemás UP meccsek a Dabas ellen


Szombaton ifjúsági és serdülő csapatunk is pályára lépett a Békés Városi Sportcsarnokban, még hozzá a jó helyen álló Dabas csapatai ellen.

Ifjúságiak kezdték a napot, nem egyszerű a helyzete a csapatnak, ugyanis a kezdő sorból több játékos is kerete a felnőtt csapatnak, igy ők csak bizonyos helyzetekben pár megoldásra lépnek pályára azért, hogy a felnőtt mérkőzésen kipihentek legyenek. Jelenleg a dabasi ifi csapat vezeti a keleti tabellát, igy remek teljesitményt mutattak igyis a srácok, hogy tart6alékosan egy szoros fej-fej mellett küzdő első félidőt produkáltak. 12-13-as eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A második játékrészbe jobban érkezett vissza a vendég csapat és a 9. percben már 15-18-nál 3 gólos előnyre tettek szert. Ezt az előnyt végig húzták a mérkőzés hátralevő részén, végül 22-26-os vendég győzelemmel zárult a mérkőzés.

Békés-Drén KC - Dabasi KC 22 - 26 (12-13)
Békés: Takács Sz., Pankotai B., Ádám G., Baji G., Baranyai M., Kádas B. 1, Csige N., Ásós M. 9, Kohlrusz L. 1, Kovács L. 6, Bátky B. 3, Vass E. 1, Bátky P. 1, Kiss R., György O., Pál Sz.
Dabas legjobb dobói: Homor 5, Nyári 4, Szakács 4, Kiss P. 4.
Kiállitások: 8 perc, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 1/1.

Serdülő csapatunk vette át 16 órától a staféta botot. Remekül szállt be a mérkőzésbe a csapat, a 12. percben mér 6-3-ra vezettek a srácok. Perceken belül 9-4-re sikerült növelni az előnyt, ekkor a vendég csapat edzőj időt kért. Rendezték soraikat, kicsit sikerült a félidő végére lefaragni a hátrányból 13-9-re. A második játékrész nem hozott meglepetést végül, remekül szálltak vissza a mérkőzésbe a srácok, lehetőséget kapott minden játékosa Jámbor-Kardos Viktornak, igy végül 29-22-es győzelemmel megtartották az első helyet a tabellán a srácok.

Békés-Drén KC - Dabasi KC 22 - 26 (12-13)
Békés: Borbély I., Fejes J., György O. 2, Ádám G. 5, Balogh B. 5, Kovács L., Kóta K., Berta Á. 6, Kiss A. 2, Varga I. 2, Kóti K. 2, Varga I. 2, Vidovenyecz B., Gyepes N. 4, Kovács D., Sztancsik M., Novák Zs. 1
Dabas legjobb dobói: Homor 5, Nyári 4, Szakács 4, Kiss P. 4.
Kiállitások: 14 perc, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/0, ill. 3/2.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!