Országos rajzpályázatot hirdetett a Refi


Megjelent: 2019 Március 28. ( Csütörtök ) 15:47
Módosítva: 2019 Április 11. ( Csütörtök ) 17:15
A hagyományteremtő szándékkal megvalósítandó kezdeményezés célja, hogy közelebb hozza a református iskolákat, lehetőséget adva a Bibliában való elmélyedésre, az örömteli alkotásra.

A pályázat során Jézus egy választott csodájának megjelenítésére hívják az alsó tagozatosokat, "Csodatévő Jézus" címmel.

A pályaműveket nívós békési zsűri bírálja el: Katona Gyula esperes - vezető lelkész, Horváth Hajnalka alkotóművész, Csuta György festőművész – a Csuta Galéria tulajdonosa, Bagolyné Szücs Andrea óvónő - a békési óvodák tehetségkoordinátora, Kima Pálné papír-, írószer kereskedő.

A beérkező alkotások évfolyamonként kerülnek értékelésre, évfolyamonként egy első, egy második és egy harmadik hely kerül kiosztásra.

Az országos rajzpályázat első helyezettje 4000 Ft, a második helyezettje 3000 Ft, a harmadik helyezettje 2000 Ft könyvutalványt kap. Különleges technikáért, érdekes megjelenítésért különdíj adható.

A pályázaton az intézmény saját tanulói is részt vehetnek, őket külön díjazzák.

Az eredményhirdetés és az ünnepélyes kiállítás megnyitója 2019. április 15-én, 14 órakor lesz az iskola Hajnal Ábel Közösségi Termében.

Az eredményhirdetés élőben, online is megtekinthető lesz az intézmény weboldalán: www.facebook.com/szkirgbekes/

Alsó tagozatos munkaközösség


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!