Évértékelő közgyűlést tartott Dobozi Polgárőrség


Forrás: Virág István Emlékoldal
Helyszin: Doboz
2019. március 30.-án tartotta évértékelő közgyűlését a Dobozi Polgárőrség.

Dobozi Polgárőr Egyesület megtartotta Közgyűlését.

A Közgyűlést megtisztelte jelenlétével Kövesi Mihály Doboz Község polgármester, Szigeti Béla r. őrnagy Gyulai Határrendészeti Kirendeltség, határrendészeti osztályvezetője, Baku Zoltán r. törzszászlós a KMB csoport vezetője és Balogh István c. r. törzszászlós a KMB csoport tagja, Gyarmati Sándor BMPSZ elnöke, Tomán Zoltán BMPSZ járási koordinátora.

Szabó János elnök betegsége miatt, Baukó Pál gazdasági elnökhelyettes ismertette a Dobozi polgárőrség 2018. évben végzett munkáját. Részletesen beszámolt az egyesület 2018. évben végzett pénzügyi tevékenységéről, valamint ismertette a Közhasznúsági jelentést és a Közgyűlés elé lett terjesztve az Egyesület 2019. évi pénzügyi tervezetét.

A felügyelőbizottság beszámolójában jónak értékelte a polgárőr egyesület 2018. évi tevékenységét és javasolta elfogadásra a beszámolókat.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke emelkedett szólásra, köszöntötte a megjelenteket és megosztotta gondolatait. Nagyon őrül annak, hogy az egyesület kiemelten jól működik. Ismertette az elkövetkezendő feladatokat, meg kell duplázni az előző évi szolgálatban töltött órákat. Kiemelten figyelni kell a külterületekre, hiszen 2019 a Külterületek biztosága éve. Szabó Jánosnak az egyesület elnökének mielőbbi gyógyulást kívánt. A beszámolók alapján nagyon jól dolgozik és fejlődik az egyesület. Megköszönte a polgárőrök 2018. évben végzett munkáját, sok sikert kívánt a 2019. évi feladatok megoldásához.

Ezt követően Kövesi Mihály polgármester emelkedett szólásra. Elismeréssel szólt a polgárőrökről. Nagyra tartja a polgárőrök önzetlen feladat vállalását, amivel nagyban hozzájárultak a község lakosságának közbiztonság érzetének javításához. Örömét fejezte ki, hogy Doboz község területén egy jól szervezet közösség dolgozik a lakosság érdekében és a lakosság nevében megköszönte a polgárőrök munkáját. Biztosította a jelenlévőket, hogy az eddigiekhez hasonlóan, számíthatnak az Önkormányzat anyagi és egyéb támogatására. További tevékenységükhöz sok sikert kívánt.

Tomán Zoltán BMPSZ járási koordinátora gratulált az elért eredményhez, kérte a tagságot az önzetlen segítségnyújtásra.

Szigeti Béla r. őrnagy Gyulai Határrendészeti Kirendeltség határrendészeti osztályvezetője elismerését fejezte ki az egyesület 2018. évben végzett tevékenységéhez. Békés Megyei Rendőrfőkapitányság kiemelkedő eredménye a Polgárőrök nélkül nem jöhetett volna létre. - Ne álljunk meg ezen a csúcson, merjünk tovább lépni! - fejezte be hozzászólását

Baku Zoltán r. törzszászlós a KMB csoport vezetője, tolmácsolta dr. Bede Sándor r. ezredes Békéscsabai Rendőrkapitányság vezetőjének üdvözletét és köszönő szavait a nagyszámú közös szolgálatokért, melyet a Doboz-i polgárőrök végeztek 2018.évben

Poczik László polgárőrnek " … a közbiztonság megszilárdítása érdekében végzett kiemelkedő munkájáért …" dr. Bede Sándor r. ezredes rendőrkapitány, Békéscsabai Rendőrkapitányság vezetője Emléklapot adományozott, melyet Szigeti Béla r. őrnagy Gyulai Határrendészeti Kirendeltség, határrendészeti osztályvezetője és Baku Zoltán r. törzszászlós a KMB csoport vezetője adott át.

Baku Zoltán r. törzszászlós a KMB csoport nevében köszönetét fejezte minden polgárőrnek a bűnmegelőzés és a közbiztonság területén végzett áldozatos, önzetlen munkájáért.

A beszámolókat és a 2019. évi pénzügyi tervezetet egyhangú szavazással elfogadta a Közgyűlés.

A közgyűlést követően a finom ebéd elfogyasztása után kötetlen beszélgetés következett.

Tételek: 1 - 20 / 41 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!