Időn túli szabaddobással vesztettünk pontokat


Balszerencsés vereséget szenvedett vasárnap Balassagyarmaton csapatunk. Cska a végjétákban sikerült azt a játék képet nyújtani, amire valóban képes a csapat.

Balassagyamrati-Kábel SE - Békés-Drén KC 23 - 22 (10-7)
NBIB-s férfi kézilabda-mérkőzés. Vezette: Horváth, Simó
Békés: DOMOKOs - KECSKÉS 4, Sebestyén 3, MORVA 6 (2), Oláh 4(1), Gazsó, Fedor 1. Csere Takács, Pajkó, Borbély (kapusok), Székely, Megyeri 2, Bátky P., Hajdú 2, Martonosi.
A Balassagyarmat legjobb dobói: Tárkányi 8 (3), Székely 4.
Kiállitások: 6, ill. 16 perc. Hétméteresek: 6/3, ill. 5/3.

A találkozó elején mindkét oldalon jól működött a védekezés, a kapusok jól teljesitettek, igy kevés találat született. Csapatunknál sok hiba csúszott a támadások befejezésébe, igy a hazaiak 2-3 góllal rendre előrébb jártak. Ebben az időszakban Domokos jól teljesitett a kapuban és akadályozta meg a hazaiak jelentősebb előny kialakitását. A második félidő két gyarmati találattal indult, igy kialakult az 5 gólos előnyt, amiállandósult a félidő közepéig. Ekkor még egy-egy kiállitás, vagy hiba hátráltatta a békésiek felzárkózását, az utolsó 10 percben azonban sikerült a srácoknak elkapni a fonalat és fokozatosan dolgozták le hátrányukat. Az 59. percben sikerült az egyenlités is, de az utolsó támadásnál a hazaiak egy időn túli szabaddobásból csak kicsikarták maguknak a győzelmet. Sajnos csapatunk ezzel a vereséggel a tabella 5. fokára csúszott vissza.

- Túl későb kezdtünk azzal a sebességgel kézilabdázni, amivel az egész mérkőzésen kellett volna. A végén pedig sajnos a szerencse is elpártolt tőlünk. - nyilatkozta Papp Bálint.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!