| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Vendégségben dr. Kiss-Rigó László Püspök ÚrnálForrás: Ausztráliai és Békési Polgárok EgyesületeMegjelent: 2019 Április 10. ( Szerda ) 10:25
Dr. Kiss-Rigó László, az Ausztráliai és Békési Polgárok egyesületének tiszteletbeli elnöke hétfőn Szegeden fogadta az egyesület újonnan megválasztott vezetőségét.

Az egyesület éves közgyűlésére 2019. április 5-én a Nagyház Pince Borozóban került sor.

A közgyűlés során a vezetőséget 11 főre bővítették. A szeged-csanádi püspök úrnál tett látogatás során Juhász Zoltán elnök úr és a vezetőség jelenlévő tagjai beszámoltak a közgyűlésen elhangzottakról, különös tekintettel a 2019-es évre tervezett programokról. A programok között szerepel az ANZAC Day-en való részvétel Bécsben, a 2019. július 20-án tartandó Ausztrál Nap, a november elején, szintén az osztrák fővárosban megrendezésre kerülő jótékonysági rendezvény, az International Festival Bazaar, valamint az egyesület szempontjából az év egyik fő eseményének számító II. Ausztrál Jótékonysági Est.

A jótékonysági est nyereségével az egyesület idén is a Békés Megyei Központi Kórház Gyermekosztályát szeretné támogatni. A rendezvényt 2019. október 5-én rendezik a Békés Városi Sportcsarnokban.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=92982_vendegsegben_dr_kiss_rigo_laszlo_puspok_urnal" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?