| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Ausztrál nyuszi osztott tojást Békésen!Forrás: Ausztráliai és Békési Polgárok EgyesületeMegjelent: 2019 Április 21. ( Vasárnap ) 09:12
A Sean Falli, az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesületének vezetőségi tagja az ünnepek előtt Békésre látogatott. Pénteken a Békés Megyei Központi Kórház csabai és gyulai gyermekosztályait kereste fel, ahol húsvéti nyusziként egy kis ajándékkal lepte meg az ünnepek alatt a kórházban tartózkodó gyermekeket.

Szombaton a Juhász Cukrászda gyermek vendégeit örvendeztette meg húsvéti jelmezével. Az ausztrál "nyuszira" nagyon sokan, s nem csak gyermekek voltak kíváncsiak.

Sean Fallit baráti kapcsolat köti a cukrászmester Juhász Zoltánhoz és családjához. Rendszeresen látogat Békésre, legutóbb április 5-én járt városunkban, amikor is részt vett az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesületének közgyűlésén, ahol a vezetőség tagjai közé választották.

Sean Falli az ausztrál nagykövetség munkatársa, de békési látogatása magányjellegű volt. Már évek óta elkötelezett híve a jótékonysági akcióknak, több alkalommal segítette az egyesület jótékonysági tevékenységét. A 2019. október 05-én a Békés Városi Sportcsarnokban megrendezésre kerülő II. Ausztrál Jótékonysági Est megszervezésében is szerepet vállalt.
Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=93149_ausztral_nyuszi_osztott_tojast_bekesen" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?