Több békési óvodás a díjazottak között


Az Országos Baleset-megelőzési Bizottság idén is meghirdette a „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” című rajzpályázatot, melynek legjobb megyei rajzaiból május 14-én nyílik majd kiállítás a megyeszékhelyen, a Csaba Center aulájában.

Az idei kiírásra Békés megyéből 142 oktatási-nevelési intézményből összesen 3256 rajz futott be, melyek közül szakértő zsűri válogatta ki a legmegfelelőbbeket. A Békési Kistérségi Óvoda hagyományosan idén is bekapcsolódott a pályázatba. A pályázók közül több apróság kap díjazást. Az óvodások kategóriájában második helyezést szerzett Balog Kitti. Felkészítői: Bagolyné Szűcs Andrea és Gyaraki Lívia. Harmadik díjas Balog Luca, akit Polgári Ferencné, Sávoltné Kelemen Tímea készített fel.

Ötödik helyezett Kukár Csenge, aki Bagolyné Szűcs Andrea növendéke. Karácson Sanel, Laukó Balázs, Balikó Donát és Kiss Adrienn különdíjat vehet át. Őket Polgári Ferencné és Sávoltné Kelemen Tímea készítette fel. Az összes megnevezett békési díjazott gyermek a Fürkész Központi Óvoda növendéke.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!