Ilyen volt a Békési Majális


Igazi majálisi hangulattal várta a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ május 1-jén a Rendezvény térre kilátogatókat.

Az épület színháztermében 13 órakor kezdődő IV. Békés Megyei Ki-Mit-Tud? tehetségkutató verseny döntőjén számos színvonalas produkció közül kellett a 6 tagú zsűrinek kiválasztania a legjobbakat. A zsűri sorában köszönthettük: Izsó Gábor polgármester urat, Pocsai Ildikó zenetanárt, Mucsi Andrást, Békés város oktatási és kulturális tanácsnokát, Bagoly Lászlót, az Alapfokú Művészeti Iskola vezetőjét, Petes Ilit, a Vésztői Szabó Pál Általános Iskola tanárát és Molnár Sándort a tavalyi Ki-Mit-Tud? verseny győztesét. A döntőben 14 nevező mérettethette meg magát, akik igencsak feladták a leckét a zsűrinek, hiszen jobbnál-jobb produkciókat mutattak be. Az eredményhirdetés előtt, fokozva a hangulatot, Molnár Sándor is fellépett a tavalyi nyertes dalával.
A zsűri döntése alapján a IV. Békés Megyei "Ki-Mit-Tud?" tehetségkutató verseny győztesei:
I. helyezett: Merics Nikolett (ének)
II. helyezett: Antal Tamás és Szíjártó Adél (ének és tánc)
III. helyezett: Gurmai László (harmonika)

Gratulálunk mindenkinek!

A színpadi programok a Rendezvény téren felállított nagyszínpadon folytatódtak a szarvasi kötődésű Feláldozhatók zenekar koncertjével.
A koncert után Izsó Gábor, Békés város polgármestere és Kálmán Tibor alpolgármester úr 1-1 csokor virággal köszönte meg az április 26-i tűzesetnél tanúsított erőnfeletti helytállást a békési tűzoltóknak.
A Majális zárásaként a Bikini zenekar lépett színpadra olyan slágerekkel, mint az Adj helyet magad mellett, Részegen ki visz majd haza vagy a Közeli helyeken.

Köszönjük támogatóinknak és médiapartnereinknek, hogy hozzájárultak a Békési Majális sikeres megvalósításához.

Találkozzunk jövőre is!

Fotó: GA-Pix Fotó


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!