Kétsopronyban is évet zártak a polgárőrök


2019. április 29-án este tartotta meg évértékelő közgyűlését a Bűnmegelőző, Vagyonvédelmi Polgárőr Egyesület Kétsoprony.

Az évértékelő közgyűlést megtisztelte jelenlétével Gyarmati Sándor a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke, Tomán Zoltán BMPSZ szakmai alelnöke, járási koordinátor.

A megjelenteket Herczeg János, az egyesület elnöke köszöntötte. A közgyűlés protokollja szerint megválasztották a jegyzőkönyvvezetőt és a két jegyzőkönyv hitelesítőt, valamint elfogadták a napirendi pontokat. Herczeg János szakmai beszámolójában értékelte az egyesület elmúlt évben elért eredményeit részletesen, pontos adatokkal ismertette a polgárőr egyesület 2018. évi tevékenységét. Végül az elnök megköszönte a 2018. évben végzett munkát a polgárőr társainak.

Az elnöki beszámoló után ismertetésre került a gazdasági beszámoló, a FEB. beszámoló, valamint az Egyesület 2019. évi Pénzügyi tervezete.

A Közgyűlés az elnöki,- gazdasági, - FEB beszámolót és a 2019. évi Pénzügyi tervezetet egyhangú szavazással elfogadta.

A hozzászólásoknál Gyarmati Sándor a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége mondta el gondolatait. Megköszönte a polgárőröknek azt a munkát, melyet 2018.évben végeztek a bűnmegelőzés területén. A pontos elszámolásra, az ügyeleti órák beszámítására hívta fel a figyelmet. 2019. évi munkával kapcsolatban elmondta, a külterületi,- és a rendőrséggel közös szolgálat megduplázása a cél. Felhívta a figyelmet, hogy minél több a fiatallal kell megismertetni és megszerettetni a polgárőri tevékenységet. Gratulált ahhoz a munkához, amit 2018. évben végeztek. További munkájukhoz sok sikert, erőt, egészséget kívánt

Vacsorával zárult a Közgyűlés, majd kötetlen baráti beszélgetés következett.

Tételek: 1 - 20 / 21 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


kétsoporny