Csorváson is évet zártak a polgárőrök


Az egyesület székhelyén, 2019. május 12.-én tartotta évértékelő közgyűlését a Csorvási Polgárőrség KHSZ.

A közgyűlést megtisztelte jelenlétével Gyarmati Sándor a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke.

Makszi József elnök köszöntötte a megjelenteket. Egy perces néma főhajtással emlékeztek az elhunyt két polgárőrtársukra. A közgyűlés protokollja szerint megválasztották a jegyzőkönyvvezetőt és a két jegyzőkönyv hitelesítőt valamint elfogadták a napirendi pontokat. Az elnöki beszámolóban részletes ismertetésre került a Csorvási Polgárőrség KHSZ. 2018. évi tevékenysége. Nem rejtve véka alá a negatívumokat sem.

Az elnöki beszámoló után ismertetésre került a gazdasági beszámoló, a közhasznúsági jelentés a FEB. beszámoló, valamint az Egyesület 2019. évi Pénzügyi tervezete.

A Közgyűlés az elnöki,- gazdasági, - FEB beszámolót és a közhasznúsági jelentés, valamint a 2019. évi Pénzügyi tervezetet egyhangú szavazással elfogadta.

A hozzászólások során Gyarmati Sándor a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke gratulált ahhoz a munkához, amit 2018. évben végeztek. Beszélt a polgárőrség előtt álló feladatokról, a gépjármű használatról, a cégautó adóról. Felhívta mindenki figyelmét az elszámolások pontosságára. További munkájukhoz sok sikert, erőt, egészséget kívánt.

Gyarmati Sándor a BMPSZ elnöke három polgárőrnek - Kocsmáros Károly, Zlovszki János, Kammerer Tibor - Oklevelet és a Ajándék csomagot adott át kiemelkedő polgárőr munkájuk elismeréseként.

Tételek: 1 - 20 / 23 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!