| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

αβγ – Feltöltés alatt… Rendhagyó kiállításForrás: Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális KözpontEsemény időpontja: 2019 Június 16. ( Vasárnap ) 16:00
Helyszín: kulturális központ
Hamarosan, június közepén nyitja kapuit Békés város egyik legnagyobb múlttal rendelkező zenei rendezvénysorozata, a XLIII. Békés-tarhosi Zenei Napok.

A zenei fesztivál időszakában, mindamellett, hogy a szárnyaló dallamoké a főszerep, számos egyéb műfajú kísérőprogramot is kínálnak a szervezők. Többek között, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban már sok éves hagyománya van annak a kiállításnak is, mely évről-évre mindig a BÉTAZEN Nyitóhangversenye előtt kerül megnyitásra, és témája valamilyen formában mindig szervesen kapcsolódik a zenéhez, vagy magához a fesztiválhoz.
Idén, "αβγ – Feltöltés alatt… Rendhagyó kiállítás αpáti-Nagy Lajos és γazsó János fotósok a βZEN elmúlt tíz évét megörökítő munkájából" címmel egy különleges kiállítási anyag kerül majd bemutatásra a kulturális központ kápolna termében (Békés, Jantyik M. u. 23-25.).

Megnyitó: 2019. június 16. (vasárnap) 16.00 óra
A kiállítás megnyitói és közreműködői: Fejes Antal és F. Pálfy Zsuzsa, a békési zeneiskola megalapítói

Megtekinthető: 2019. július 16-ig.

A belépés ingyenes.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=93626_kulonleges_fotokiallitas_nyilik_a_betazen_kereteben" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?