A pedagógusokat köszöntötték Békésen is


Hagyományosan június 1-jén, a Pedagógusnapon köszöntötték a tanári, tanítói és óvodapedagógusi, továbbá a közművelődési-közgyűjteményi pályán lévő jubilánsokat a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban.

Kálmán Tibor alpolgármester köszöntő szavai után adták át az elismeréseket. Jelképesen egy-egy szál rózsával köszöntötték a városban 20, 25, 30, 35 és 40 éve oktatási és kulturális intézményekben dolgozó jubiláló munkatársakat, majd a nyugdíjba vonulókat és az elmúlt időszakban különböző elismerésben, díjazásban részesített személyeket szólították a színpadra. A gratulációkat a ceremónia során Békés város nevében Kálmán Tibor alpolgármestertől és Deákné Domonkos Julianna bizottságvezető képviselőtől fogadhatták az érintettek.

Az ünnepség később műsorral folytatódott. Két tehetséges fiatal színinövendék, a békési származású Oláh Levente és Pátkai Anna, valamint a velük együtt meglepetésvendégként Békésre érkező budapesti énektanáruk, Oláh Sándor, operett- és musicalműsort adtak elő, óriási sikert aratva. A Városi Pedagógusnap állófogadással zárult.

Virágcsokrokat és elismeréseket vehettek át Békés város pedagógusai. Képeink:

A képek akár eredeti méretben is elérhetőek a GA-Pix - Minden ami Fotó! weboldalon!

Tételek: 1 - 20 / 238 (12 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!