| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Június közepén indul a 43. BÉTAZENForrás: GA-Pix Fotó - BékésEsemény időpontja: 2019 Június 4. ( Kedd ) 11:30
A Békés – Tarhosi Zenei Napok programját ismertették ma délelőtt a Kulturális Központban, melynek fővédnöke Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár lesz.

Izsó Gábor elmondta, a 43. alkalommal megrendezésre kerülő zenei napok az ország legnagyobb múltú zenei – művészeti fesztiválja, amelynek kötelessége az egykori énekiskola örökségének ápolása, átörökítése a jövőbe, új, fiatal tehetségek bemutatása.

Túri Andrea fesztiváligazgató a programból kiemelte a GA-Pix fotó különleges kiállítását, a Muzsikás együttes és a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar közös nyitóhangversenyét, továbbá a XVI. Békés-tarhosi Kórustalálkozót, melynek művészeti vezető: Sebestyénné Farkas Ilona karnagy lesz.

Bagoly László karnagy, a fesztivál művészeti vezetője a zeneművészeti kurzusokat ismertette.

Végváry Edina, a Gemma Cégcsoport képviselője elmondta, 2014-óta kapcsolódnak be a zenei napok szervezésébe, mint a zenepavilon tulajdonosai és a "Szép magyar beszéd" Olvasótábor szervezőiként. Idén a fesztiválon kívül egy PRO MUSICA Fúvós Ötös elnevezésű tábort is szerveznek.

Gelléné Körözsi Eszter, a Szép magyar beszéd Olvasótábor szervezője elmondta, tábor fő üzenete idén a Lassíts kicsit – olvass sokat gondolat lesz, amivel az olvasás mindennapi fontosságára kívánják felhívni a meghívott diákok figyelmét.

A 43. Békés - Tarhosi Zenei Napok részletes programja!

A képek akár eredeti méretben is elérhetőek a GA-Pix - Minden ami Fotó! weboldalon!
Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=93708_junius_kozepen_indul_a_43_betazen" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?