| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Nyári kedvezmények a Békési UszodábanForrás: Békési Gyógyászati Központ és GyógyfürdőMegjelent: 2019 Június 10. ( Hétfő ) 10:20
A nyár hónapjaiban is nyitva áll a békésiek és a más településekről érkezők előtt a Békési Uszoda. Júliusban és augusztusban a nappali tagozatos diákoknak kedvezményt is adnak a belépőjegy árából.

Távoli fürdőhelyekre történő utazások helyett alternatíva lehet a helyben vagy közelben élőknek a nyári vakáció heteire a Békési Uszoda. 25 méteres, ötpályás, 26-28 fokos úszómedencével, 30-32 fokos vizű tanmedencével, ezek mellett 8-10 fő befogadásra alkalmas szaunával, valamint élményekkel: nyakzuhany, víz alatti derékmasszázs, pezsgőágy is rendelkezik. Június 16-án átadják a kültéri gyermekmedencét, így a kisgyermekes családoknak ezután még teljesebb élményt adhat a létesítmény. Úszásoktatás, vízi torna, babaúszás szintén elérhető.

Kedvezmények: Békés Kártyával rendelkezőknek a bérletből 5%-os, a napijegyből 10%-os kedvezményt adnak, továbbá minden hónap utolsó vasárnapján 50%-os kedvezmény várja az összes vendéget. A nappali tagozatos diákoknak július 1-je és augusztus 31-e között kedvezményes áron kínálják a belépőjegyet. A hatvan évesnél idősebb békésiek rekreációs támogatásként évente három alkalommal húsz-húsz belépésre jogosító ingyenes bérletet igényelhetnek Békés Város Önkormányzatánál.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=93758_nyari_kedvezmenyek_a_bekesi_uszodaban" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?