Kálmán Tibort lett a Fidesz-KDNP polgármester jelöltje!


Hosszú idő után ismét közös polgármesterjelöltet állít a Fidesz és a KDNP Békésen Kálmán Tibor személyben - közölte Dankó Béla országgyűlési képviselő, a Fidesz választókerületi elnöke kedd reggeli sajtótájékoztatóján.

Dankó Béla megköszönte a döntéshozatalban résztvevők, köztük a Fidesz helyi csoportjának és a KDNP helyi csoportjának munkáját, kompromisszumkészségét. Hangsúlyozta, az egység újabb lehetőségeket nyit a város fejlődése előtt. Elismerően szólt Izsó Gábor Békés jelenlegi polgármesterének eredményes tevékenységéről.

Izsó Gábor, városunk polgármestere is támogatásáról biztosította Kálmán Tibort. Mint elmondta, 68 évesen úgy döntött, hogy hátrébb lép, és ha a választók is úgy gondolják, átadja a helyét egy ambiciózus, lendületes, a városért tenni akaró fiatalembernek, Kálmán Tibornak. Izsó Gábor kiemelte, a közélettől nem vonul vissza, amennyiben szükség lesz rá, folytatni szeretné munkát a település érdekében. Ő is hitet tett az egység mellet.

A sajtótájékoztatón is elmondtam és ezen a fórumon is szeretném megerősíteni: nagy megtiszteltetésnek tartom és mindenkinek köszönöm, hogy a kormánypártok polgármesterjelöltje lehetek szülővárosomban. Köszönöm azoknak a szervezeteknek és magánszemélyeknek, akik az elmúlt időszakban támogatásukról biztosítottak, biztattak. Nagyon bízom az egység erejében.

Azon leszek, hogy Békés tovább fejlődjön, és egyre karakteresebben megjelenjen a gazdasági élet és az aktív turizmus térképén. Utóbbi területen gondolok egyebek mellett a Körösök-völgye adta lehetőségek kiaknázására, lakóhajózás bevezetésére, a horgászturizmus további népszerűsítésére.

Mindent megteszek a lakosság komfortérzetének javítása érdekében is. Számos fejlesztés áll előkészítés alatt, és kezdődik el rövid időn belül. Emellett további beruházásokat is tervezünk a békési emberek érdekében.

A következő hetekben pedig még nagyobb lendülettel folytatom, folytatjuk segítőimmel a Békés jövőjéről szóló programegyeztető eszmecserét. Köszönöm az eddigi remek ötleteket, észrevételeket.
Nekünk mindenki fontos, számunkra minden vélemény számít!

Forrás: Kálmán Tibor hivatalos oldala


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!