Elek Zoltán a Dánfoki Üdülőközpontot is meglepte


Nem lehet megbecsülni, hogy végül hányan is lesznek ott Dánfokon, a bejegyzések szerint külföldről és az ország több pontjáról is érkeznek rajongók Dánfokra, a szombati találkozóra.

Kellemes napsütéses idő és strand is várja az Elek Zoltán rajongókat a Dánfoki Üdülőközpontban. Hegyesi Szilárd a tábor vezetője hírportálunknak elmondta, őket is meglepetésként érte Elek Zoltán bejelentése a közönségtalálkozóról, mivel nem ők kérték fel az eseményre, ám a napokban sikerült személyesen is beszélni a mesterrel és szívesen helyet adnak az eseménynek.

Hegyesi Szilárd kihangsúlyozta, nem az eseményre kell belépőt fizetni, hanem a táborhasználatért, ami az év minden napján fix, alapesetben a strandbelépőt is tartalmazza és felnőttek esetében 500Ft, gyermekeknél 300Ft. Békés Kártyával egységesen 300Ft a belépő.

Egyelőre megbecsülni sem lehet, hogy valóban hányan látogatnak ki a találkozóra. Az üdülőközpont által szervezett Facebook eseményen jelenleg 397 –en érdeklődnek az esemény után, azonban a mester is elindította saját eseményét amin 304-en jelezték részvétüket

de sokan a videók alatti kommentekben írják, hogy feltétlen eljönnek Békés Dánfokra.

Bővebb infó szállásról, programokról a danfok.hu oldalon kérhető


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!