De milyen is 2019 tortája?
A Boldogasszony csipkéje a málna népies elnevezése, különlegessége, hogy 60 deka málnát tartalmaz.
A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete közleményében így írja le:
Roppanós réteg, málnás áztatóval átitatott piskóta, málnás-fehércsokoládés krém, citromos-bazsalikomos felvert ganache, málna lekvár és málnás meringue alkotják a tortát. A csipkét a torta tetején a citromos, bazsalikomos felvert ganache idézi, melyek közeit málna lekvár tölti ki. Liofilizált málnadarabokkal megszórt meringue-gekkel és zöldre színezett fehércsokoládé lapkákkal díszítjük.
Mint azt Juhász Zoltán cukrászmester elmondta, 2010-ig visszamenőleg az összes Ország tortáját meg lehet majd vásárolni vasárnaptól cukrászdájukban.