Az ajánlásokat leadták, a program már készül


Dankó Béla országgyűlési képviselő, a Fidesz választókerületi elnöke hétfőn sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy Kálmán Tibor, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje és a vele együtt induló képviselőjelöltek néhány óra alatt összegyűjtötték a hivatalos jelöltséghez szükséges aláírások többszörösét.

A politikus hangsúlyozta, azért alakult ki egy erős összefogás a városban, hogy az energiákat összpontosítva Békés további lendületes fejlődését elősegítsék. Kálmán Tibor alpolgármester, polgármesterjelölt fontosnak tartja, hogy ő és képviselőjelölt társai minél több békési lakossal találkozhassanak az elkövetkező időben, hiszen a program már készül, a helyiek javaslatait is igyekeznek beépíteni. Minden képviselőjelöltnek lesznek saját szakterületei, mellyel a saját választókerületén kívül is foglalkozik majd.

Október 13-ig folytatjuk a programegyeztető eszmecserét, szeretnénk minél több lakossal személyesen találkozni, valamint felvehetik velünk a kapcsolatot a békési Piac téren, a Fidesz irodájában – tette hozzá Kálmán Tibor.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!