FitDance Center Tánciskola Békésen is!


Kerekes Judit nívódíjas táncpedagógus iskolája szeptembertől a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban vár mindenkit ovisoktól a felnőtt korosztályig! Beiratkozási akció! Legyen tied egy tornazsák!

A FitDance Center Se 2003. januárjában alakult Békéscsabán.

Az idei évadban 17 éve már,hogy az élvonalban jegyzik a nevüket.

Több táncműfajt, stílusnyelvet kipróbálhatsz a tánciskola falai között a hip hop- tól kezdve egészen a színpadi táncokig!

Mind a fitness versenyzők, mind a táncosok számtalan Európa, és Világbajnoki címet gyűjtöttek már be az évek során. Külföldön sem ismeretlen a FitDance név, hiszen Brémától Barcelonáig számtalan versenyhelyszín jelzi a sikereik útját. Nem múlik el úgy év, hogy legalább egy vagy több országos ranglista vezetője vagy világbajnoka ne legyen az egyesületnek.

2017- ben például újra Európa bajnoki bronzérmet szereztek tanítványaik gyermek hip hop duó kategóriában!!

Táncosaik mindenhol ott vannak, kiemelkedő tehetségeik többek között a Britain’s got Talent című tehetségkutató műsor középdöntőjéig jutott "Freelusion’ nevű táncformáció egyik tagja illetve a hazai X- faktor egyik állandó táncosa is (jelenleg Los Angelesben dolgozik táncosként).

Egy korábbi fitness bajnokuk ma már a Recirquel Újcirkusz Társulat nemzetközi hírnevét öregbíti artistaként a világot járva.

Az egyesület elnöke, vezető koreográfusa Kerekes Judit nívódíjas táncpedagógus. Ma már egykori tanítványai a segítői, akik szintén táncművészeti diplomával oktatják a táncolni vágyó kicsiket és nagyokat.

Várunk téged is!

Békés - Kecskeméti Gábor Kulturális Központ - tükrös terem

Időpont: 2019. szeptember 10-től egész évben FOLYAMATOSAN!
Minden kedden 16.15- 17.45 -ig!

Bővebb infó: 06303261747

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!