| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Folytatódik az Epreskerti Óvoda felújítása BékésenForrás: Békés Város ÖnkormányzataMegjelent: 2019 Szeptember 18. ( Szerda ) 14:19
55 millió forintot nyert Békés Város Önkormányzata a település egyik óvodaépületének felújítására – jelentette be Kálmán Tibor alpolgármester, a Fidesz-KDNP és a Jobboldali Összefogás Békésért Polgári Kör polgármesterjelöltje.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív program kiírásán az Epreskerti Óvoda további felújítására 55 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert Békés város. Az elnyert összegből lehetőség nyílik a tető felújítására, új játszótér létesítésére.

Az épület belülről is megújul, és a régi helyett új kerítéssel veszik körül az óvoda udvarát a gyermekek biztonsága érdekében. Korábban fűtéskorszerűsítési és szigetelési munkálatokat végeztek el az óvodában, most folytatódhat az oktatási-nevelési intézmény megújulása.

Nagyon fontosnak tartjuk a településen működő közintézmények felújítását, óvodák esetében a legfontosabb szempont az, hogy a gyerekek minél jobb, komfortosabb körülmények között tölthessék mindennapjaikat – hangsúlyozta Kálmán Tibor a projekttel kapcsolatban. Békés városvezetése törekszik arra, hogy minden lehetőséget megragadjon, amivel pályázati úton fejlesztésekhez juttathatja a települést.Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?