Ketten egy/más ellen


Novemberben, a 2019/2020-as Madzagos Színházbérlet második előadásaként, a békési közönség rekeszizmait már bizonyítottan többszörösen jól átmozgató Hadart Színház érkezik legújabb vígjátékával, a „Ketten egy/más ellen”-nel a Kecskeméti Gábor Kulturális Központba (Békés, Jantyik M. u. 23-25.).

Ez alkalommal a felhőtlen szórakozás garanciája már maga a szerző, Szabó Máté is, aki számos vígjáték főszerepének megformálása után úgy érezte, tisztában van vele, mit vár a néző egy igazi vígjátéktól. Így aztán átállva a színpad másik oldalára, megírta és meg is rendezte ezt a minden bizonnyal könnyfakasztóan kacagtató történetet.

Egy szerelmi búvóhely mindig izgalmas bonyodalmakat okozhat. Pláne, ha egy házaspár mindkét tagja egyazon helyen és időben próbál félrelépni. Ha ezt még megspékeljük egy túlbuzgó portással, egy minden lében kanál hotel igazgatóval, akkor kész a recept egy ragyogó vígjátékra. De ez még nem minden, hiszen ahová a CIA is beteszi a lábát, ott már igazán nagyszabású történettel számolhatunk.

Szereposztás:
Kerekes József, Zakariás Éva, Suhajda Dániel, Végh Judit, Laurinyecz Réka, Háda János, Bordás Mihály

Az előadás időpontja: 2019. november 12. (kedd) 19:00 óra

Jegyárak: 2.900 Ft, 3.400 Ft, 3.900 Ft
Bérletár: 10.800 Ft/4 előadás

AKCIÓ! 2019. október 17-ig minden ülőhelyre a legolcsóbb, 2.900 Ft egységáron válthatják meg belépőjegyüket!


Színházi Nyereményjáték! Mindazok, akik személyesen 2019. október 14-ig megváltják a Madzagos Színházbérletüket a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (5630 Békés, Jantyik M. 23-25.), részt vesznek abban a sorsolásban, melyben 1 fő visszanyerheti bérletének árát!


* A bérlet névre szól, de ajándékozható és átruházható. A bérlet készpénzre nem váltható.
** A 2020. évi előadások pontos időpontjáról, legkésőbb a jelzett hónap előtt egy hónappal, a kulturális központ a bérletvásárló által megadott elérhetőségére tájékoztatást küld.


Bővebb információ a 66/411-142-16-os melléken kérhető. Jegy és bérletvásárlási lehetőség személyesen, a kulturális központ információs pultjánál.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!