Vacsora a Kisgazdakörben


2019 szeptember 21.-én vacsorát rendezett a Békési Kisgazdakör a tagjai részére.

Tarkovács István a Békési Kisgazdakör elnöke köszöntötte a megjelenteket. Megköszönte azon tagok munkáját, akik hozzájárultak a Szüreti felvonulás sikeres lebonyolításához. Kiemelten köszönte meg Hégely László tevékenységét, hogy mint narrátor (kikiáltó) sikeresen levezényelte a Szüreti felvonulást. Megköszönte Izsó Gábor polgármester úrnak és Kálmán Tibor alpolgármester úrnak, hogy a városvezetés segítségével sikerült a Kisgazdakör székházának belső felújítását, festését elvégezni. Köszönetet mondott Nagy Zoltán tagtársuknak, akinek önzetlen felajánlása teremtette meg a mai vacsora alapanyagát, hiszen 1 db. birkával járult hozzá a Szüreti felvonulást követő vacsorához.

Izsó Gábor polgármester úr jelképesen átadta a megszépült székházat további használatra. Örömét fejezte ki, hogy ez a kis lelkes közösség tovább viszi a hagyományokat.

Az est további részében Hégely László emlékezett vissza a békési szüreti hagyományokra. A székely Hálaadási Fohász eléneklése után, szőlős énekekkel, nótákkal szórakoztatta a jelenlévőket.

Kálmán Tibor alpolgármester úr meghívta a Kisgazdakör tagjait 2019. október 12.-én Szarka Tamás és zenekarának ( Ghymes ) koncertjére.

A fimon vacsora elfogyasztása után éló zene kiséretében kezdetét vette a kötetlen baráti beszélgetés és a felhőtlen szórakozás

Tételek: 1 - 20 / 125 (7 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!