A Madzagfalvi, Szegedi-esen …


A XXI. Madzagfalvi Napokon a békési reformátusok több helyszínen is megmutatták magukat a rendezvényen …

… az Erzsébet-ligetben három napon át a "Békés kincsestára – helyi értékek tárháza" kiállításon, szombaton egy "ingyen-aktív sátor"-ban, és vasárnap a Madzagfalvi 7 Próbán.

A sátorban lehetett a cserkészekkel "szeretetnyelven beszélni", volt lehetőség barkácsolásra, lufi hajtogatásra, zenefelismerésre, alkotásra a pedagógusok segítségével, emellett kipróbálhattak a gyerekek digitális -és fajátékokat.

Az alsó tagozat programján debütált a Circus - ,,Refi"-mus vándorcirkusz, melynek során a gyermekek varázs cilinderből előhúzott nyuszit vihettek haza, megismerkedhettek a nagyvadakkal, illetve különböző logikai és ügyességi játékokon keresztül tapasztalhatták meg, mivel töltik el "a cirkusz lakói a két előadás közötti szabadidejüket".

Aki lemaradt, hamarosan új helyszínen, új feladványokkal, új műsorszámokkal találkozhat az iskola alsós rendezvényein, tessék figyelni a Refi híradásait!

A vasárnapi mozgalmas próbatételen, a 7 próbán a város kalandorai megmérkőztek rátermettségben, gyorsaságban, furfangban, amelynek eredményeként a tanárokból és diákokból összemadzagolt református csapat, ismét a dobogó 3. helyére állhatott.

Éljen Békés, éljen Madzagfalva!

Kis Alexandra és Arató Tamás

Tételek: 1 - 20 / 41 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!