Közlemény


Békés város Önkormányzata az alábbi hivatalos közleményt teszi

Az egyik önkormányzati képviselő, aki jelenleg polgármesternek is indul az önkormányzati választáson a jelenlegi önkormányzat gazdálkodására vonatkozó valótlan állításokat közölt egy nyilvános hírportálon. Úgy érezzük, hogy a lakosság korrekt tájékoztatása érdekében reagálnunk kell, és nyilvánosságra hozzuk a valós tényeket.

A képviselő szavai ( idézet)

"A piac lefedése:kilenc kis gomba épült, amely 250 millió forintba került, az építészek szerint csak 35 millió. Tehát a szakemberek véleménye szerint a piac lefedését kevesebb pénzből és jobban meg lehetett volna csinálni"

Ezzel szemben a tények: Piaci infrastruktúra kialakítása bruttó 111.789.615 forint

Megvalósított fejlesztések :fedett asztalok telepítése 50 db, nyitott elárusító pavilon 12 db, csarnok tető kiegészítése 82m2,csapadékvíz elevezetés kialakítása 80 fm, 4 db elárusító épület 82 m2, burkolat 4.629 m2, akadálymentes mosdó kialakítása 7,1 m2, elektromos vételezési pont kialakítása 2 db, Ivókút kialakítása 1 db.

Békés város Önkormányzata elzárkózik valamennyi igaztalan állítástól, mely a kampány hevében a lejáratás miatt nyilvánosságot kap és a jövőben is megcáfolja azokat.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


közlemény piac