| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Évzáró vacsora - Fogyatékossági NapForrás: Virág István Esemény időpontja: 2019 Október 12. ( Szombat ) 16:00
Frissítve: 2019 Október 15. ( Kedd ) 12:05
Helyszín: Békés
A Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesületének Békési Szervezete 2019.október 12-én megtartott Évzáró vacsora előtt a "Bontsuk le a falat" EFOP-1.3.5-16-2016-00737 kódszámú pályázat keretén belül Fogyatékossági Napot tartott.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Kálmán Tibor Békés város alpolgármestere, Sávolt János a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesület Etikai Bizottság elnöke.

Laukó András a Békési Helyi Szervezet vezetője köszöntötte a megjelenteket. Ismertette a Fogyatékossági Nap programját, melyben fő hangsúlyként a helyszínem való szűrővizsgálaton való részvétel volt a cél.

Kálmán Tibor Békés város alpolgármestere is köszöntötte a megjelenteket, örömét fejezte ki, hogy nagyon sokan részt vesznek a Fogyatékossági nap rendezvényén. Kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánt mindenkinek az évzáró vacsorához.

A köszöntőket követően megkezdődtek a különböző szűrővizsgálatok (vérnyomás.- vércukorszint mérés stb...) Boda József a Protetic-Team Hungary Kft. ügyvezető igazgatója " Gyógyászati segédeszközök szerepe az idős korban " címmel tartott nagyon értékes előadást.

Vacsora előtt Lipták Istvánné (Zsuzsika) a Dobozi Egyesület tagja egy szép verset szavalt el, majd Sávolt János és Laukó András virágcsokorral köszöntötte a kiemelkedő munkát végző hölgy tagokat. A finom vacsora elfogyasztása után kezdetét vette a kötetlen baráti beszélgetés és a felhőtlen szórakozás. A jó hangulatról Petneházi Géza gondoskodott.
Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=95064_evzaro_vacsora_fogyatekossagi_nap" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?