Megduplázódott az ügyfélforgalom az új kormányablakban.


Szeptember 17-ei megnyitása óta kétszeresére emelkedett a napi forgalom a békéscsabai vasútállomáson lévő integrált ügyfélszolgálaton. A csabaiak megszerették a megyében tizenhatodikként megnyitott Vasútállomás Kormányablakot.

A legközvetlenebb kapcsolatot a kormányzat és az állampolgárok között a kormányablakok jelentik. Az új, egységes ügyfélszolgálati rendszernek köszönhetően az elmúlt években leegyszerűsödött az ügyintézés, így egy ablaknál intézhetik ügyeiket az emberek.

A Vasútállomás Kormányablak (Andrássy út 58.) ügyintézői munkanapokon 8:00-15:30 között állnak az ügyfelek rendelkezésére, az ügyfélszolgálat a MÁV állomás főbejáratán keresztül közelíthető meg. A kedvező, ingyenes parkolási lehetőségek és a jó megközelíthetőség miatt a Békéscsabai Járási Hivatal Kormányablak Főosztálya szeptember 18-ától elsődlegesen a Vasútállomás Kormányablakban szolgálja ki a járműkereskedőket. A békéscsabai MÁV állomáson kialakított kormányablak lényegesen felgyorsítja, megkönnyíti a vidékről közösségi közlekedési eszközzel érkező ügyfelek ügyintézését, hiszen így nekik nem kell beutazniuk a belvárosba, hanem helyben intézhetik ügyeiket.

Fontos kiemelni azt is, hogy a Vasútállomás Kormányablakban minimális a várakozási idő és ugyanazon ügyeket intézhetik ott is az ügyfelek, mint a Szabadság téri kormányablakban. Az egyes eljárási költségeket csekken befizető ügyfelek kényelmét szolgálja a MÁV állomáson lévő postahivatal is.

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!