UP: hétről hétre mérkőznek meg csapataink


Hétvégén ismét több utánpótlás csapatunk vett részt mérkőzéseken. A gyermekbajnokságban az U15-ös, az U13-as és az U11-es csapatunknak is játéknapja volt az elmúlt hétvégén, ahol nagyot küzdöttek a csapatok.

U15-ös csapatunkra két nagyon fontos mérkőzés várt, a Kecskemétet, egy kevés gólos mérkőzésen sikerült végül az eredményhez képest fölényesen megverni 7-14-re, amivel a csapat biztosította a helyét az ország legjobb nyols csapata között. A második meccsen nagy csatában, de alulmaradtak a Pick Szeged csapatával szemben 21-19-re.

- A Kecskemétet egy kevés gólos meccsen magabiztosan győztük le, melynek alapja kapusaink extra teljesítménye volt. Mindkét sorunk hozta a tőle elvárható színvonalat. Ezzel a győzelemmel biztossá vált, hogy a tavalyi évhez hasonlóan , bejutottunk az ország legjobb nyolc csapata közé. A második mérkőzésen a Szeged következett, ahol jó iramú , a korosztályhoz képest magas színvonalú találkozón két gólos vereséget szenvedtünk. Gratulálok a csapat minden játékosának. Hajrá Békés. - nyilatkozta Kádas László, edző.

Az U13-as csapat Két nagyarányú győzelemmel zárta a játéknapot, ugyanis a Törökszentmiklós csapatát 12-21-re sikerült megverniük. Majd an Cegléd ellen is egy 10 gólos győzelemmel zárult a nap végül.

Az U11-es csapat a Köröstarcsa ellen egy mindent eláruló 0-31-es eredménnyel kezdte a napját, majd viszont a Pick Szeged ellen alulmaradtak a srácok 12-19.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!