| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Új békési mestereket is avatott az iparkamaraForrás: Békés Megyei Kereskedelmi és IparkamaraMegjelent: 2019 November 9. ( Szombat ) 10:13
A Békés Megyei kereskedelmi és Iparkamara szervezésében került sor 2019. november 8-án azoknak a mestereknek az ünnepélyes avatására, akik a közelmúltban sikeres vizsgát tettek. A békési mesterek:

A békéscsabai Phaedra rendezvényközpontban zajlott az iparkamara által szervezett ünnepség, amelyen 15 szakma 127 mestere vehette át a mesterlevelet dr. Orosz István iparkamarai elnöktől. A békési érintettek:

Székely Katalin kézápoló és műkörömépítő

Mucsiné Fodor Hajnalka cukrász

Pittner Eszter cukrász

Hajdú Zoltán autószerelő

Szabó Zoltán autószerelő

Veres Sándor gázszerelő

Kocsor István ács

Domokos Csaba Zsolt hűtő-, klímaszerelő

Aleksza Zoltán karosszérialakatos

Az ünnepség keretében bronzkoszorús mester elismerést vett át Tarkovács Zoltán békési autófényező mester és Lengyel Mátyás békési ács-állványozó mester.

Mészárosné Szabó Anna, a Békési Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési osztályvezetője a mesterképzéssel kapcsolatban így fogalmazott: "A cél az, hogy a jelölt magasabb szintű szakmai elismertséget jelentő "mester" címet megszerezze, ezzel együtt a szakmát tanuló fiatalokkal magasabb szakmai színvonalon, pedagógiailag is tudatosan foglalkozhasson."

Kálmán Tibor, Békés város polgármestere a jövő héten személyesen is gratulál a békési elismerteknek.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=95349_uj_bekesi_mestereket_is_avatott_az_iparkamara" width="650" height="430">

Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?