| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Ünnepi hulladékszállítási rend BékésenForrás: BékésMátrixMegjelent: 2019 December 9. ( Hétfő ) 10:30
Változik a hulladékszállítás időpontja Karácsony és Szilveszter miatt Békésen

Tisztelt Ingatlanhasználók!

A DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. tisztelettel tájékoztatja Önöket, hogy Karácsony, Szilveszter és Új Évre való tekintettel a hulladékszállítás időpontja Békésen az alábbi rend szerint változik:

- December 24-én, keddi gyűjtési napon szállítják el a cég munkatársai a kommunális (vegyes) hulladékot december 25. szerdai gyűjtési nap helyett a III. körzetben.

- December 27-én, pénteki gyűjtési napon szállítják el a cég munkatársai a kommunális (vegyes) hulladékot december 26. csütörtöki gyűjtési nap helyett a IV. körzetben.

- December 28-án, szombat gyűjtési napon szállítják el a cég munkatársai a szelektív hulladékot a december 30. hétfői és december 31. keddi gyűjtési nap helyett az I. és II. körzetben.

- December 30-án, hétfői gyűjtési napon szállítják el a cég munkatársai a kommunális (vegyes) hulladékot december 31. keddi gyűjtési nap helyett a II. körzetben.

- 2020. január 2-án, csütörtöki gyűjtési napon szállítják el a cég munkatársai a kommunális (vegyes) hulladékot 2020. január 1. szerdai gyűjtési nap helyett a III. körzetben.

Kérjük, hogy a kukákat, minden esetben reggel 6:00-ig szíveskedjen megfelelő állapotban az ingatlan elé vagy a gyűjtőpontra kihelyezni!

A közszolgáltatással kapcsolatos részletes információkról, ügyintézésről a www.dareh.hu oldalon tájékozódhat.

Együttműködésüket ezúton is köszönjük!

DAREH BÁZIS Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=95712_unnepi_hulladekszallitasi_rend_bekesen" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?