KARÁCSONYI GÁLA


Megjelent: 2019 December 14. ( Szombat ) 13:05
Módosítva: 2019 December 14. ( Szombat ) 14:21

2019.12.13-án a Gyulai Tankerületi Központ fenntartásában működő békési Dr. Illyés Sándor gyógypedagógiai intézmény ismét, immár 3. alkalommal rendezte meg karácsonyi gálaműsorát. A rendezvényen tiszteletét tette Teleki Szávai Krisztina, a Gyulai Tankerületi Központ igazgatója, Kálmán Tibor Békés város polgármestere, Deákné Domonkos Julianna Békés város kulturális tanácsnoka, a Dr Hepp Ferenc Általános Iskola, és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetője, valamint a fellépő intézmények vezetői is. Különlegessége a rendezvénynek, hogy önkormányzati, egyházi és állami intézmények tanulói szerepelnek a műsorban egy nemes ügy: az "elfogadás" érdekében. Aléné Kucsera Andrea köszöntő beszédében beszélt arról, hogy milyen nagy igazság az, hogy "..nem minden az, ami kívülről látszik. Hiszen tűnhet Valaki boldognak, miközben viharok dúlnak a lelkében és látszódhat Valaki sérültnek, miközben a lelkében nyugalom és boldogság van. Minden, csak nézőpont kérdése." A gála házigazda szerepére az intézmény Arató Tamást, a Szegedi Kis István Református Általános Iskola tanítója, a Békés Megyei Mega Rádió műsorvezetőjét kérte fel, aki örömmel tett eleget a nemes feladatnak. Az intézményvezetője megköszönte a fenntartónak, a városvezetésnek, a nevelési oktatási intézményeknek az elfogadás erősítésében nyújtott együttműködést. Köszönetet mondott az intézményvezető a támogatóknak is: az Aranykosár a Gyermekekért Alapítványnak, a Szent Lázár Alapítványnak, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének, a Tarhosi Diáksport Egyesületnek, az Átkarolva Egyesületnek és a békési Hétkrajcár Egyesületnek, és az Energy Dance Cool Hipp-Hopp Táncszínháznak. Ezúton köszöni, a fenntartó Gyulai Tankerületi Központ és Békés Város Önkormányzatának a mindenkori támogatását.

A műsorban fellépő intézmények: Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde Bóbita Integrált Tagóvodája, a Reményhír Szakközépiskola, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola , a Szegedi Kis István Református Gimnázium, Szakgimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium, a békéscsabai Premier Művészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola és a szervező intézmény, a Dr. Illyés EGYMI tanulói.

Az intézmény minden tanulója dolgozója nevében kívánok áldott, békés ünnepeket és egészségben, boldogságban gazdag új évet !

Tételek: 1 - 20 / 287 (15 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!