| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix
Refisek a karácsonyi vásárban Budapesten

A tanév utolsó tanítási napján 79 tanulóval indultunk útnak immár hagyományos tanulmányi kirándulásunkra Budapestre, a karácsonyi vásárba.

Először a Szépművészeti Múzeumot céloztuk meg, ahol korosztályonként 3 csoportban részt vehettünk 1-1 tárlatvezetéssel egybekötött múzeumlátogatáson. A nagyobbak a Rubens, a kisebbek az egyiptomi kiállítást nézhették meg. A gyerekek nagyon érdeklődőek voltak, sok jó kérdést tettek fel a tárlatvezetőknek. Ezután a Vörösmarty tér következett. Sajnos az évek folyamán egyre kisebb lett itt a vásár, ezért átsétáltunk a Szent István Bazilikánál megrendezett karácsonyi vásárba. Ez elnyerte Európa egyik legrangosabb díját a karácsonyi vásárok között.

A gyerekek és felnőttek gyönyörködhettek a sok szép portékában, ajándékokat vehettek. Az érdeklődők bementek a Bazilikába, ahol megcsodálhatták ezt a szép műemléket, valamint a Szent Jobbot is.

Végül a 3D-s falfestés zárta a napot. Kellemesen elfáradva értünk a vonatunkhoz. Szép emlékekkel gazdagodtunk az idén is. Jövőre ismét szeretnénk folytatni ezt a hagyományt.

Földesi MagdolnaEmbed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=95922_ismet_uton" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?