A mexikói zöldséges csirke ötösre vizsgázott


Bár legtöbben a hazai ízek szerelmesei vagyunk, jól esik azért időről-időre más tájak felé is elkalandozni. Így esett meg, hogy Bróda László szakácsmester vezetésével legutóbb a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központ főzőtanfolyamán képzeletben Mexikóba utaztunk. Az elkészült fogás kiválóan sikerült. A résztvevők fellelkesedve az új ízek kóstolása közben megszavazták, hogy a következő alkalommal is “utazzunk" valamerre. A legtöbben a tengerparti vakációkat szeretik, így jött egyből az ötlet, hogy akkor valami “tengeri herkentyű" elkészítését tanulják meg. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2020. február 6-án (csütörtök) 17 órai kezdettel a békési kulturális központ tanfolyam termébe, ahol tejszínes garnéla fő majd citromos szószban, copfocska tésztával. A részvétel ingyenes.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!