Itt a Farsang, áll a bál…


Egy jó hangulatú zenés, táncos, jelmezes forgatagra hívunk kicsiket és nagyokat, mindenkit, aki szeretne velünk farsangolni. 15:00 órától indul a színpadi programok színes kavalkádja. Köszöntőt mond: Vámos Zoltán, Békés város alpolgármestere.

Fellép többek között a Békési Hagyományőrző Dalkör, a Körös Citerazenekar, az Enjoy The Dance, az Energy Dance Cool Hip-Hop Táncszínház, a Belencéres Néptáncegyüttes, valamint idén is lesz zumba bemutató Kiss Vikivel.

A jelmezversenyre 16:30 óráig lehet jelentkezni. A legmókásabb, legötletesebb és legkreatívabb jelmezeket díjazzuk. Minden jelmezben érkező gyerkőc vendégünk egy finom farsangi fánkra és egy tombola szelvényre.

17:00 órától kiszebáb égetéssel és Tierra Jimmy tűzidomár show-jával búcsúztatjuk a telet.

18:00 órától vendégünk lesz a méltán híres ISZKIRI gyermekzenekar. Ígéretükhöz híven a “Jön a mamut" slágerük sem fog hiányozni a repertoárból. A zenekar tagjai örömmel vállalták el a jelmezverseny zsűrizését is.

19:00 órától farsangi táncházba várunk minden érdeklődőt, melyet Hankó Tamás néptáncpedagógus vezet. Közreműködnek a Belencéres Néptáncegyütes táncosai.

Kísérőprogramok:
Tombola sorsolás, kézműves foglalkozás, fotósarok, arcfestés, egészségszoba, óriás játszóház, helyi termék bemutató…

Helyszín: Békés, Kecskeméti Gábor Kulturális Központ
Időpont: 2020. február 1. (szombat)

Várunk mindenkit nagy szeretettel és finom farsangi fánkkal!

/Fotó: GA-Pix Fotó/


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!