| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Életet mentettek a polgárőrök MagyarbánhegyesenForrás: Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége Esemény időpontja: 2020 Január 13. ( Hétfő ) 19:30
Frissítve: 2020 Január 14. ( Kedd ) 15:29
Helyszín: Magyarbánhegyes
Éjszakai járőrszolgálatuk ellátása során, járdán fekvő embert találtak a polgárőrök Magyarbánhegyes belterületén 2020 január 13.-án. Hogy mennyi ideig fekhetett a földön, azt nem lehet pontosan tudni.

A polgárőrök próbálták felkelteni a 40 év körüli személyt, aki a járdán feküdt, kissé illuminált állapotban. Nagy nehezen elmondta, hogy a haza igyekezett, de útközben elesett, és önállóan nem tudott felkelni. A polgárőrök szolgálati gépkocsijukkal haza szállították a magatehetetlen személyt, s akkor látták, hogy a feje nagyon vérzik. Azonnal mentőt hívtak, és utasításukra a kiérkezésükig, szorító kötéssel látták el a vérző személyt. A gyorsan kiérkező mentősök átvettek a sérült személyt, ellátása után korházba szállították. Megköszönték a polgárőröknek a gyors, szakszerű cselekedetüket, mellyel életet mentettek,- hiszen a sérült személynek életveszélyes artériás vérzése volt.

– Sokan előítélettel vannak, a földön fekvő emberekkel szemben. Azt hiszik, hogy csak az ital okozhat problémákat, de nem mindig ez a helyzet. Mellesleg, attól, sem tagadhatjuk meg a segítséget, aki ivott – mondták a nevüket elhallgató polgárőrök.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=96093_eletet_mentettek_a_polgarorok_magyarbanhegyesen" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?