Jótékonysági gyűjtést szervez a Szent Lázár Alapítvány.


A Szent Lázár Alapítvány és a Békés Megyei Központi Kórház közös együttműködésével indul útjára az a jótékonysági gyűjtés, mellyel a kórház Megyei Onkológiai Központjának eszközfejlesztését kívánjuk támogatni.

A gyűjtés célja, egy "Belly Board" betegrögzítő berendezés beszerzése, mely célzottabb kezelést tesz lehetővé, kevésbé roncsolva az egészséges szöveteket, szerveket.

A berendezés ára, több mint 12 millió forint.

A felajánlásokat a Szent Lázár Alapítvány

11733072-20023852-es OTP Bank Nyrt. elkülönített számlájára várjuk.

Az igazolás a társasági adólap megállapítása céljából az 1996 évi LXXXI. Tv. 7§ (1) bek. z) pontja szerinti csökkentő korrekció érvényesítéséhez az elkülönített bankszámlára utalást követően kerül kiadásra.

Várjuk azok jelentkezését, akik segítő kezdeményezésükkel támogatnák e jótékonysági felhívást, (pl.: jótékonysági sport rendezvény, jótékonysági est stb.) mely rendezvény bevételének vagy nevezési díjának egy részét fel tudnák ajánlani erre a célra.

Miért érdemes támogatni a kezdeményezést?

Alapítványunk elkötelezett abban, hogy támogatást nyújtson a gyógyítás magasabb szintű feltételeinek megteremtéséhez. Kezdeményezésünkben a társadalom rászoruló tagjainak segítése mellett, célunk a társadalmi összegfogás, a helyi közösségek építése és a közösségen belüli szolidaritás-vállalás erősítése is.

Kérjük, hogy álljon Ön is mellénk, hiszen ez a kezdeményezés a közösséget szolgálja, közösen hatékonyabban szolgálhatjuk a cél elérését.

Amennyiben Ön vállalkozó és a társasági adó hatálya alá esik, a felajánlott összeget adományként elszámolhatja.

A támogatóinknak a honlapunkon, a Facebook oldalunkon és különböző hírportálokon való megjelentetés lehetőségét biztosítjuk.

Segítsen, hogy segíthessünk!

Szent Lázár Alapítvány

Békés, Hunyadi tér 1/1.

Tel.: 06 66/ 643-588

e-mail: szentlazarbekes@t-online.hu

Kapcsolattartók: Kovács Ildikó intézményvezető, Kovács Eszter kuratóriumi elnök

Támogassa személyi jövedelemadójának 1% -ával, a Szent Lázár Alapítványt!

Adószám: 18375839-2-04

Segítségét előre is köszönjük!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


gyűjtés akció