Liga Kupa: Vereség Cegléden


A Liga Kupa keretében második téli felkészülési mérkőzését vívta a Békési FKC NB I B-s férfi kézilabdacsapata. A második számú viharsarki alakulat 8 gólos vereséget szenvedett a bajnokság Keleti csoportját vezető ligakonkurense otthonában, egy hét múlva pedig hazai környezetben az Algyő ellen zárja a sorozatot.

Ceglédi KKSE–Optimum Solar-Békési FKC 30–22 (16–10)
Liga Kupa férfi kézilabda-mérkőzés. Cegléd, 150 néző. Vezette: Garai, Varasdi.
Békés: Pajkó – Kecskés 2, Haszilló 2, Dénes 2 (1), Székely 1, Ferenczi 3, Fedor 2. Csere: Takács (kapus), Morva 3, Gál, Boda, Kiss R. 2, Osgyán B. 3, Csuzi 2, Bátky B., Kovács L. Edző: Papp Bálint. A Cegléd legjobb góldobói: Kiss R. 7, Juhász 6.
Kiállítások: 0, ill. 4 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 1/1.

Villámrajtot vett a hazai együttes, a 10. percben már 9–3- állt az eredményjelzőn. A folytatás kiegyenlítettebb játékot hozott, állandósult az addig kialakult különbség és ez érdemben már nem is változott a szünetig.
A második játékrész elején is nehezen vették fel a ritmust a békésiek, így a 40. percre 10 gólra növelte előnyét a Cegléd. A meccs utolsó harmada ennek megfelelően nem hozott különösebb izgalmat, mindkét oldalon valamennyi játékos pályára léphetett. Sikerükkel a házigazdák megnyerték a Liga Kupa H-csoportját. Két új játékost köszönthetünk a csapatnál, még pedig Csuzi Milánt és Osgyán Bencét.

– A játék minden elemében a jobb ceglédi csapat megérdemelt győzelmet aratott. - nyilatkozta Papp Bálit.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!