U13: I. helyezés a Kesi kupán


U13-as csapatunk Kecskeméten vett részt, a Kesi kupán vasárnap. Ahol remek utánpótlás csapatokkal mérhette összetudását csapatunk. Remekül érezték magukat a srácok, ami nem is csoda, mivel sikerült arany éremmel haza térniük a nap végén.

Két négyes csoportban játszottak a srácok vasárnap. Csapatunk az Orosházi FKSE, a Ceglédi KKSE és a HC Szarvassal mérték össze tudásukat a csoportban. Az Orosházával kezdték a napot, akiket sikerült nagyarányú 27-5-re legyőzni. Majd ezt követően dupláztak a srácok és egyből a Cegléden ellen újabb mérkőzést játszottak, ami végig nagyon szoros volt, végül egy 12-12-es döntetlennel zárult. Végül az utolsó csoportmérkőzést a Szarvas ellen sikerült 6-18-ra legyőzni. Így csoport elsőként jutott tovább csapatunk a döntőbe, ahol a házigazda Kecskemét ellen léptek pályára az utolsó mérkőzésen. Nagyon szorosan indult a mérkőzés, mindkét csapat nagyot küzdött, amiből végül jobban jött ki csapatunk és nyert 15-17-re, megnyerve a Kesi kupát.

A torna legjobb kapusa: Gyebnár Dénes.

A csapat tagjai: Csollár Á., Gyebnár D., Kmetykó M., Gyurovszki M., Juhász-Tóth Z., Kádas V., Balogh M., Kreisz G., Nagy A., Nové Zs., Papp L., Ruzsányi K., Szabó Á., Vidovenyecz B.

- Nagyszerű felkészülési kupát tudhatunk magunk mögött melynek Kecskemét adott otthont, a csoport mérkőzéseken kettő magabiztosabb és egy döntetlen eredményünk lett mellyel a döntőbe jutottunk. A dőntőben a házigazda Kecskeméttel játszottunk, támadásba voltak kisebb nagyobb hullámvölgyeink, de a kemény védekezésünknek, mellyel kivaló kapus teljesítmény párosult, sikerült az igen jó erőt képviselő házigazdákat legyőznünk. Dolgozunk tovább. Hajrá Békés! - nyilatkozta Tar Bence, edző.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!