Németi Barna a Jövő Bajnokai összrégiós versenyén


Hétvégén került megrendezésre a fővárosi Tüske Uszodában a MÚSZ hetedik éve zajló, Jövő Bajnokai nevű programjának összrégiós döntőjére.

Németi Barna kitűnő úszásával a Dél-Alföldi régió csapatát erősítve az előkelő 2. helyen végzett. Formája biztató az idei versenyszezon kezdetén.

Összesen 279 tizenévei elején járó ifjú kiválóság mérte össze tudását a 9 régió színeiben. Ebből a 2014 óta életre hívott programból nőttek ki Milák Kristóf, Késely Ajna, Zombori Gábor és több olyan fiatal versenyző, akik azóta már korosztályuk és a felnőttek között is a világ legjobbjai lettek.

A viadalon jelen volt Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Wladár Sándor az MÚSZ elnöke valamint több olimpiai bajnok is,akik köszöntötték a versenyzőket. A régiókénti bevonulásnál minden csapatnak korábbi úszónagyságok voltak a támogató mentorai.

Darnyi Tamás, Czene Atila, Szabó József, Risztov Éva, olimpiai bajnokok, Becsei János, Vereczkai Zsolt, Tóth Tamás paraolimpiai bajnokok és Sós Csaba szövetségi kapitány vonultak a fiatalokkal és látták el jótanácsokkal őket.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!