Báloztak és jótékonykodtak a vállalkozók


A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara negyedik bálját tartották február 15-én Békéscsabán, a Phaedra Rendezvényközpontban. A bál első alkalommal jótékonysági célokat is szolgált, 850 ezer forintot ajánlott fel hét támogató.

Az összeget szakmai képzésben lévő tehetséges, hátrányos helyzetű tanulók megsegítésére fordítják.

A megyei vállalkozói szféra közösségi eseménye immár hagyományosnak mondható, mindig száz fölötti létszámmal gyűlnek össze a gazdasági élet szereplői és a kamarai munkához kapcsolódó partnetek képviselői, hogy kötetlen formában is találkozhassanak egymással.

Dr. Orosz Tivadar elnök köszöntőjében az iparkamara 25 éves évfordulójára is felhívta a figyelmet. Kiemelte, hogy a kamara közösségteremtő és megőrző szerepét erősíti a bál. Méltatta annak fontosságát, hogy a gazdasági élet szereplői ilyen alkalmakkor is támogatják a szakképzés ügyét.

A bál háziasszonya Mészárosné Szabó Anna szakképzési osztályvezető volt, aki a támogatói hátteret is megmozgatta, ezzel a szakképzésre irányítva a figyelmet.

Az arany fokozatú támogatók 200.000 forintot ajánlottak fel: UNICON Ruházati és Szolgáltató Zrt., UNICON-Modell Kft., 104 Rádió 1 Békéscsaba.


Az ezüst fokozatú támogatók 100.000 forinttal: KAZÉP-Kazánjavitó és Szerelő Korlátolt Felelősségű Társaság.

A bronz fokozatú támogatók 50.000 forinttal: Vandlik János egyéni vállalkozó, Kertész Autó Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, Hotel Gyula Korlátolt Felelősségű Társaság.

A csatolt fotón:

dr. Orosz Tivadar elnök, BMKIK

Hatos Zoltán vezérigazgató, UNICON Ruházati és Szolgáltató Zrt.

További galéria:

www.facebook.com/bmkik.bekescsaba


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!