Bútor és élelmiszer adományok rászorulóknak


A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának munkatársai az elmúlt időszakban bútorokat és élelmiszercsomagokat szállítottak ki több rászoruló családhoz.

Ma már „szájról-szájra terjed”, hogy a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata különféle adományokkal, pl. tüzelővel, bútorral, élelmiszerrel, műszaki cikkel támogatja a rászorulókat. Fontos tudni, hogy a segítség csak a lehetőségekhez mérten működik, így a készletek sajnos végesek.

A Szeretetszolgálat munkatársai az elmúlt időszakban bútorokat és élelmiszercsomagokat szállítottak ki több családhoz is Békésen, illetve a közelben lévő településeken.

„Mert a szegények nem fogynak el a földről; ezért megparancsolom neked, hogy légy bőkezű az országodban levő elesett és szegény testvéredhez.” Ezeket a sorokat Istenünk mondja az 5Mózes 15,11-ben.

Ha Ön is szeretne segíteni adomány felajánlásával, akkor keressen bennünket bizalommal a 06/30/156-9443-as telefonszámon, vagy személyesen a PEPITA Adományközpontban, Békés, Táncsics Mihály u. 1. szám alatt.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!