25 éves a nagyszénási Polgárőrség


Forrás: Virág István Emlékoldal
Helyszin: Nagyszénás
Nagyszénáson 2020 március 6.-án emlékeztek meg a Polgárőr Egyesület 25 éves fennállásáról.

Benkő László az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd nosztalgia visszaemlékezést tartott a polgárőrség megalakulásától napjainkig. Nemcsok János polgármester méltatta a polgárőrség tevékenységét, megköszönte az önzetlen önkéntes tevékenységüket, majd Emléklapot és Ajándékcsomagot adott át a ”25 éve a KÖZ SZOLGÁLATÁBAN” tevékenykedő polgárőröknek.

Czeher Péter r. ezredes az Orosházi Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte a 25 éves polgárőr egyesületet. Megköszönte a polgárőrök segítségét, a sok közös járőrszolgálatot, majd 3 fő polgárőrnek elismerő Oklevelet adott át.

Bajkán György tü. alezredes az Orosházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Ertmann Péter r. hdgy, az Orosházi Rendőrkapitányság Körzeti Megbízotti Alosztály vezetője a helyi KMB csoport nevében Emléktárgyat adott át a Nagyszénási Polgárőr Egyesületnek, a kiváló együttműködés elismeréseként.

Gyarmati Sándor a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége elnöke köszöntötte a 25 éves Polgárőr Egyesületet, majd megosztotta gondolatait a jelenlévőkkel. Két polgárőrnek adott átelismerést. Megköszönte a polgármester úrnak azt a támogatást, amit a helyi Polgárőr Egyesületnek nyújtott, és egy elismerést adott.

A finom vacsora elfogyasztása után, kezdetét vette a baráti beszélgetés, visszaemlékezés,

 

                       

Tételek: 1 - 20 / 49 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!