A megyében egyedülálló szolgáltatás Békésen!


Lipcseiné Tasnádi Ágnes sminkművésszel beszélgettünk vállalkozásáról, a Vintage Make Up Stúdióról.

Békés Mátrix: Másfél éve működik vállalkozásod, milyen eredménnyel? Igazolta elképzeléseidet?

Lipcseiné Tasnádi Ágnes:

Az elején nem is gondoltam volna, hogy ilyen igény lesz az alkalmi sminkek készítéséhez, hiszen valljuk be, minden kozmetikus kolléganő tud alap sminket készíteni. A sminkelés, a női szépség kiemeléséről szól.

Ez luxus, hiszen prémium minőségű dolgokkal dolgozom és mind emellett folyamatosan fejlesztem magam képzésekkel és versenyekkel. Ezzel egyedülálló vagyok megyei szinten. Úgy hiszem, ez látszik és érződik munkáimon, aminek nagyon örülök, ezért szoktam folyamatosan feltölteni facebook illetve instagram oldalaimra a munkáimat, szervezett magán projekjeimet, eredményeimet. Nyitottak felém a vendégek, bíznak bennem, ami nagyon fontos, hiszen ez a mozgatórugója.

B.M.: Számos képzésen és versenyen vettél már részt, melyeken és milyen eredményekkel?

Eddig 2 országos versenyen vettem részt, melyeken előválogatás után jutottam be az első 10-be. Először 6., tavaly pedig 5. lettem országosan, mely nem rossz eredmény, bár többet érzek magamban. Biztos próbálkozom még versenyzéssel, hiszen a sok gyakorlás csak ad és fejleszt, mind szakmailag mind pedig kapcsolatilag. Aztán kipróbáltam tavaly év végén az online versenyzést a Malu Wilz jóvoltából Jégkirálynő témában, amin első lettem! 70.000ft. értékben kaptam anyagot, plusz egy választott továbbképzést, az Alveolánál. Sokat segítenek önkéntes modelleim, többek között Pascariu Szabina, Hrabovszki Petra és Szatmári Fanni.

B.M.: Milyen alkalmakra kérnek sminket a leggyakrabban?

Különböző fotózások alkalmával pl. esküvői, kismama, családi, vállalkozói, párosra van a leginkább igény. Mint rendezvényeket érintve pedig az esküvők, bálok és ballagási sminkek elkészítéséhez keresnek a leginkább.

B.M.: Úgy tudom, nemcsak Békésről jönnek hozzád egy alkalmi sminkért.

Nem bizony, Mezőberényből, Gyuláról, Békéscsabáról, Tarhosról és Vésztőről is szoktak keresni. Viszont menyasszonyoknál többször előfordult, hogy messzibbről, Pécsről, Budapestről, Szegedről, Debrecenből jöttek hozzám, csak hogy néhány nagyvárost említsek, illetve akik külföldön élnek, de van kötődésük Békéshez.

Ilyen esetben a párok valamelyike békési származású, így sokszor választják a környéket esküvőjük megünneplésére, nagy örömömre, hiszen ilyenkor úgy érzem nincsenek határok.

B.M.: Mi lenne az igazi szakmai kihívás számodra?

Ez egy jó kérdés. Nyilván csakis „komolyabb”, országos vagy nemzetközi verseny dobogós helyének megszerzése lenne az egyik. A másik, amikor már szakmailag magasabb szinten leszek ahhoz, hogy oktassak is, az fantasztikus lenne. De hiszem, hogy mindennek eljön a maga ideje. A mestervizsgát is le szeretném tenni, ami ehhez szükséges, mellette pedig az andragógiai végzettségemet is tudom hasznosítani.

B.M.: Milyen újdonságok várhatóak nálad?

Egyenlőre felmértem a követőim sminktanácsadásra való igényüket, és azt kell mondjam többen jelentkeztek mint gondoltam, hiszen nem mindenki tudja mi áll jól természetesen az arcához, szeméhez, nem tud kihez fordulni, én ebben segítenék nekik. Az a célom és mindenkinél arra törekszem, hogy magabiztosabbak legyenek a hölgyek, jól érezzék magukat „új” külsőjükkel, illetve új sminkelési fortélyokkal találkozhassanak, akik megfordulnak nálam.

Remélhetőleg a rendkívüli helyzet elmúltával többi vállalkozó ismerősömmel, partnereimmel ott tudjuk majd egészségben folytatni a munkát, ahol most abba kellett hogy hagyjuk!

Ági elérhetőségei: 

Tel.: 06 70 267 7391
Facebook: www.facebook.com/vintagemakeupstudio

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!