| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Piac nélkül is közvetlenül vehetik meg a helyi termelők áruitForrás: Békés Város ÖnkormányzataMegjelent: 2020 Március 25. ( Szerda ) 18:54
Békésen a koronavírus járvány megfékezése és az ellene való védekezés érdekében a piac ideiglenes bezárása mellett döntöttek. Azonban a helyi kereskedők, kistermelők munkájának, portékáik értékesítésének segítése érdekében Polgár Zoltán alpolgármester kezdeményezésére lehetőséget biztosítanának a kereslet és a kínálat összetalálkozására.

Megrendelés, házhoz szállítás és háztól vásárlás formájában tennék elérhetővé a lakosság számára a kereskedőktől, helyi termelőktől a piaci termékek megvásárlását, elkerülve ezzel az emberek nagy létszámban történő találkozását. Várhatóan a jövő héten egy olyan listát készítenek a felhívásra jelentkező kistermelők, árusok által megadott információkból, mely alapján a lakosok az otthonukból könnyen kiválaszthatják majd, hogy melyik helyi termelőtől, mit szeretnének vásárolni.

A lista tartalmazni fogja, hogy milyen formában lehet átvenni a termékeket, személyesen a termelőtől vagy házhoz szállítással.

A kiskereskedőknek, helyi termelőknek szóló felhívás a város honlapján, Facebook oldalán és a bekesmatrix.hu oldalon érhető el.

Polgár Zoltán alpolgármester részletes felhívásaEmbed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=96945_piac_nelkul_is_kozvetlenul_vehetik_meg_a_helyi_termelok_aruit" width="650" height="430">

Figyelmeztetés ikon
BékésMátrix fizetett reklám!
Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?