Szólni fognak a harangok június 4-én!


A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége felhívást tett közzé, melyben felekezettől függetlenül kéri a Kárpát-medencei egyházközségeket és gyülekezeteket, hogy harangozással és imával emlékezzenek Trianon százéves évfordulójára június 4-én.
Visszajelzések alapján azt tapasztaljuk, hogy sokan fontosnak tartják és támogatják kezdeményezésünket, ami nagy öröm számunkra. 
Köszönjük Nektek az ügy sikere érdekében végzett eddigi munkátokat!
Szeretnénk, hogy Kárpát-medence-szerte minél több harang szólaljon meg, kifejezve nemzeti összetartozásunkat. A felhívást elküldtük a püspöki/érseki hivatalok számára.  Ezúton kérünk Benneteket, hogy keressétek meg a hely egyházi képviselőket, és egyeztessetek velük a harangozásról.
Köszönettel vesszük, ha az egyházközségek és gyülekezetek vezetői az alábbi linkre kattintva tájékoztatnak minket csatlakozási szándékukról. Lehetőség szerint hívjátok fel erre figyelmüket. A válaszadás anonim, önkéntes és kb. 1 percet vesz igénybe. (megtehető honlapunkon is)
https://forms.gle/gMYJNbUodfaHPsC49

Szóljanak a harangok június 4-én! 
A KÉSZ vezetősége nevében köszönettel (külön is Dr. Szuromi Pál ötletgazdának és Pálmai Panna grafikusnak) és köszöntéssel:

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!