| E-mail: info@bekesmatrix.hu | Telefon: 06/20/935-16-83 | Facebook.com/bekesmatrix

Együttműködés a Gazdakör és Békés Város Önkormányzata közt.Forrás: BékésMátrixEsemény időpontja: 2020 Május 21. ( Csütörtök )
Együttműködési megállapodás született Békés Város Önkormányzata és a Békési Kisgazdakör között.
Békés Város Önkormányzata felismerve a civil szervezetek kiemelkedő jelentőségét a város életében, kifejezett együttműködésre törekszik velük az általuk művelt területen, elősegítve ezzel Békés város épülését, fejlődését. A városunk egyik meghatározó ilyen szervezete, a Békési Kisgazdakör, tagjai hitelesen képviselik Békés város mezőgazdasági gyökereit, hagyományait.

A megállapodást Kálmán Tibor polgármester úr és Tarkovács István a Békési Kisgazdakör elnök írta alá, amely kölcsönösség jegyében született. Fontos része a megállapodásnak a helyi termelők védelmének előtérbe helyezése és a „Békési Termék” védjegy bevezetése. A megállapodás előkészítését támogatta Dankó Béla országgyűlési képviselő úr, aki ma az ünnepélyes aláíráson is részt vett.Embed kód:

<embed src="https://bekesmatrix.hu/api/embed.php?alias=97527_egyuttmukodes_a_gazdakor_es_bekes_varos_onkormanyzata_kozt" width="650" height="430">

Érdekelhet még...
Ezt már olvasta?